...

Responsive websites voor restaurants

Steeds meer mensen bestellen en reserveren online. Is jouw website hier klaar voor? Digitaal Restaurant biedt krachtige internetoplossingen die het maximale uit je online business halen!

100% Responsive

Alle websites die wij leveren staan garant voor een prachtige weergave op de meest voorkomende smartphones, tablets en desktops.

Geïntegreerd online bestelsysteem

Digitaal Restaurant biedt u de tools van Jamezz Online bestellen. Gebouwd met de nieuwste en beste technologie blijft u de concurrentie voor.

Online reserveren

Integreer de mogelijkheid voor online reserveringen. Zo kunnen potentiële gasten altijd en op ieder apparaat een tafel bij u reserveren.

Content management systeem

Maak zelf updates op uw website en pas bijvoorbeeld het menu of aanbiedingen aan. Eenvoudig en mogelijk zonder enige programmeerkennis.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De juiste tools worden ingezet om uw website online zichtbaar te maken. Wij zorgen ervoor dat klanten uw website gemakkelijk kunnen vinden.

Rapporten & Analyses

Meten = weten. U heeft eenvoudig toegang tot verschillende rapporten en analytics over uw marketinginspanningen. Analyseer & leer.

customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo
customer brand logo

Digitaal Restaurant
uw partner voor

Het is belangrijker dan ooit om een website te hebben die goed te gebruiken is op diverse apparaten. Uw potentiële klanten zijn vaak onderweg en zoeken op hun smartphone een plek om te eten of eten te bestellen. Digitaal Restaurant is de uitgelezen partner voor het ontwerpen en bouwen van websites voor dit soort gebruik.

Restaurant websites

Restaurant marketing

Integraties online bestellen

Hotel websites

Meer online omzet

Integraties reserveren

  Naam
  Telefoonnummer

  Oplossingen die uw restaurant verder helpen

  Digitaal Restaurant werkt met concrete & transparante prijzen. Onze online experts maken uw website volledig naar uw wens met een aantrekkelijk design in uw huisstijl en teksten die zijn toegespitst op uw restaurant. Uiteraard voldoen onze websites aan de laatste technische standaarden.

  Jaarlijks
  Maandelijks
  Digitaal Restaurant website
  35 /maand

  websites vanaf

  Eenmalige opstartkosten van €799,-

  Design gepersonaliseerd op basis van onze exclusieve templates

  Prachtige weergave op de smartphones, tablets en desktops

  Online zichtbaar door een zoekmachine vriendelijke opbouw

  Zonder enige programmeerkennis uw website actueel houden

  Maak een afspraak

  Maatwerk websites, Marketing & meer

  Door het inzetten van de juiste oplossingen helpt Digitaal Restaurant u met het versterken van de relatie met uw klant. Samen met u zullen wij een geschikte marketingstrategie bepalen, met als resultaat het vergroten van zowel uw online als offline business. Dit doen zij door het bouwen en vermarkten van restaurant websites voor afhaal en bezorg restaurants. Lees meer op de website van Digitaal Restaurant

  ONZE KLANTEN ZIJN HEEL ENTHOUSIAST.

  Ben jij er ook klaar voor?

  Maak een afspraak