KASSASYSTEMEN VOOR RESTAURANTS

Uw personeel kan na een korte uitleg in uw restaurant aan de slag. Ons kassasysteem Lightspeed Restaurant werkt nagenoeg gelijk als hun eigen smartphone of tablet. POSsystems zorgt er samen met u voor, dat uw restaurant een nieuw niveau behaald

De absolute uitblinker

Een afrekensysteem dat werkt in de cloud heeft als groot voordeel dat uw data altijd veilig staat. De apparatuur bij u op locatie bevatten geen gegevens. Om met uw kassa te blijven werken heeft u normaal een actieve internetverbinding nodig. Maar wat nou als er geen internet is? POSsystems heeft voor Lightspeed Restaurant een oplossing, een kleine, stille, lokale server. Op deze lokale server kan tot twee weken aan informatie uit de kassa opgeslagen worden. U kunt dus tot twee weken zonder internet doorwerken. Is uw internet wel actief, maar heel erg langzaam, omdat u op het strand of het buitengebied zit? Dan is deze lokale server ook een handig stuk gereedschap voor uw afrekensysteem. Ook bij traag internet blijft de kassasysteem altijd op maximale snelheid doorwerken.

  • Voordelige hardware en gunstige maandabonnementen

  • Backup, al uw gegevens worden meerdere keren per dag opgeslagen

  • 1,200 horecaondernemers maken gebruik van POSsystems

  • Helpt uw restaurant te beheren, overzicht te creëren en te behouden.

  • Manage uw restaurant zonder problemen

tafel possystems

Tafelmanagement

Zie in één oogopslag in welk stadium een tafel is en welke tafel aandacht nodig heeft. Zo haalt u meer omzet uit dezelfde hoeveelheid tafels.

Aanpassen van gangen

Pas met een simpele veeg de opbouw van de gangen aan. Vraag de volgende gang met één druk op knop uit. Bedien uw gast sneller en voorkom onnodige kilometers voor uw personeel.

restaurant gangen POSsystems
self order POSsystems

Self Ordering

Laat uw gast eenvoudig zelf bestellingen doorgeven aan de bar en keuken. Dit is handig bij groepen die bijvoorbeeld bij u in een aparte ruimte komen vergaderen. U verlaagt de drempel van bestellen, u stoort de vergadering niet en u kunt uw personeel efficiënter inzetten.

Snel splitsen van de rekening

Wilt er een groep per persoon of per specifiek product afrekenen? Met drie tikken op het scherm is het voor uw gast geregeld. Zo voorkomt u onnodig wachten bij de kassa.

Betalen POSsystems
restaurant rapportage POSsystems

Krachtige rapportages

Houdt grip op uw onderneming. Draai gemakkelijk een rapport uit en vergelijk deze met andere periodes. Ga diep de cijfers in en gebruik de geavanceerde rapportages en bepaal zelf hoe de rapporten uw informatie tonen. Dit kan zelfs tot aan ingrediëntniveau.

Minimale kosten

Internet, een iPad, een printer en een kassalade is het enige dat u nodig heeft. Dure computers en andere IT-apparatuur heeft u niet nodig. De apparatuur neemt op de balie een minimale hoeveelheid ruimte in.

lage kosten POSsystems
eenvoudig POSsystems

Eenvoudig in gebruik

Binnen vijf minuten kan uw personeel voor u aan de gang. De ‘Restaurant’ software van POSsystems werkt nagenoeg hetzelfde als de smartphone in uw medewerker zijn of haar broekzak.

Vraag GRATIS advies aan één van de POSsystems specialisten

CONTACT OPNEMEN MET SPECIALIST