Koppeling Planday

Voordelen Planday

  • Deze integratie maakt het mogelijk om uw omzet met uw personeelskosten te vergelijken aangezien u kijgt “real-time” toegang  tot uw KPI’s en uw prestatie indicators.

  • De integratie helpt u bij het voorspellen van uw toekomstige personeelsbehoefte in vergelijking tot de verwachte omzet, wat bijsturing mogelijk maakt om uw marges te kunnen verbeteren.

Planday informatie

Planday is de centrale plek voor al uw personeelsmanagement. Met Planday kunt u eenvoudig uw personeelsagenda publiceren en delen, communiceren met werknemers, nauwkeurig uren bijhouden en een overzicht bekijken van uw bedrijf.

De integratie tussen Lightspeed en Planday geeft u inzicht om betere zakelijke beslissingen te nemen. Zo kunt u uw rooster optimaliseren door het gebruik van salariskosten en omzet te combineren. Het gebruik van deze integratie maakt het mogelijk voor u om het juiste balans tussen uw planning behoefte en uw omzet te vinden om zo uw kosten te minimaliseren. Dit neemt de onzekerheid van het plannen en de salarisadministratie weg.

Vraag GRATIS advies aan één van de POSsystems specialisten

CONTACT OPNEMEN MET SPECIALIST