Onze trouwe klanten

POSsystems heeft meer dan 1.200 klanten verspreid door heel Nederland! Wij hebben gevraagd aan een aantal klanten wat zij van POSsystems vonden. Wij zijn enorm trots op al onze klanten en hebben het beste beentje met u voor.

Lightspeed by POSsystems een fijn systeem om mee te werken. Alles is makkelijk te begrijpen voor mijn personeel. Na een snelle training van POSsystems heb ik een goed lopende horecazaak. 

Referent 4Erik-Jan, Mooie Boules

Ik ben zeer professioneel geholpen bij het kiezen van een kassasysteem dat het beste bij mijn zaak paste. Ik vind vooral het persoonlijk contact erg fijn, kortom goede service! Dit komt je tegenwoordig niet meer zoveel tegen.

bonte haasJette, De bonte haas

Lightspeed by POSsystems is echt een aanrader! Een overzichtelijk systeem wat snel te begrijpen is voor ieder uit mijn zaak! POSsystems staan je altijd snel te woord en hebben mij nog nooit in de kou laten staan!

Iris, Ijscuypje

Voor de implementatie van het nieuwe kassasysteem Lightspeed, is POSsystems ingeschakeld om ons te begeleiden. De samenwerking met POSsystems werd door ons ervaren als zeer positief. De medewerkers zijn altijd professioneel, klantvriendelijk en goed bereikbaar, maar ook meedenkend en pro-actief. Écht een implementatie PARTNER waar je op terug kunt vallen.

Breda University of Applied SciencesMartijn Kuyl, Breda University of Applied Sciences