Creëer je eigen online webshop

Laat klanten rechtstreeks bestellen via je site

Vraag meer info

Je eigen online bestelsite

Klanten kunnen een online bestelling plaatsen via je website. Deze wordt automatisch verzonden naar de Lightspeed kassa. De klant kan de bestelling dan afhalen bij je restaurant en ter plekke afrekenen. 

Dit is een extra kanaal om klanten te bereiken die online willen bestellen. Klanten kunnen zo afhaalmaaltijden bestellen zonder dat je deze telefonisch moet registreren. De webshop is eenvoudig te beheren: je hoeft orders niet meer handmatig over te typen, alle administratie verloopt correct en fouten worden voorkomen.

Features

  • ✓ Bestellingen rechtstreeks in je kassasysteem
  • ✓ Minder fouten in bestellingen
  • ✓ Bespaar tijd en geld
  • ✓ Beheer orders op 1 plek
  • ✓ Gedetailleerde rapportering

In samenwerking met:

 

Deliverect creëert een webshop voor je dat in lijn ligt met de huisstijl van je website. Daarnaast kan je met Deliverect ook andere online bezorg platformen in je kassa integrergen. De software integreert alle online bezorgkanalen van een restaurant, zoals UberEats, Takeaway.com en Deliveroo, met de kassa. Dit resulteert in beter bestelmanagement en kostenbesparing. Uiteindelijk levert Deliverect betere operationele resultaten en tevreden klanten. Klanten die reeds gebruik maken van Deliverect zijn onder andere: Ilovesla, Bavet, Salsa shop en Goiko Grill.