Restaurant iPad kassa van POSsystems

Lightspeed Restaurant van POSsystems

Meer dan een iPad-kassasysteem. Lightspeed Restaurant is een tool welke u helpt uw restaurant te beheren, overzicht te creëren en te behouden. 

Het is het brein van uw organisatie.

 

 

De Kassa-applicatie    Online Manager     Koppelingen     Werk Offline

Restaurant

Manage uw tafels, vloerplan, personeel en voorraad. Houd gemakkelijk grip op uw bedrijf. Werk snel, eenvoudig en efficiënt.

Meer informatie

icoon cafe bar ipad kassa

Café

Werk snel, eenvoudig en efficiënt. Geef uw vaste gast een rekening op naam. Houd grip op uw personeel en de voorraad.

Meer informatie

Hotel

Boek de rekening naar uw favoriete PMS. Manage uw tafels, personeel en voorraad. Roep eenvoudig de volgende gang uit.

Meer informatie

 

 

referenties Restaurant iPad kassa

Al meer dan 500 horeca-bedrijven kozen via ons voor Lightspeed Restaurant als afrekensysteem.
Bekijk onze referenties. 

 

 

 

 

Restaurant iPad kassa orderview

De iPad app

Het kassasysteem

 • Uw personeel kan na een korte uitleg in uw restaurant aan de slag. Ons kassasysteem Lightspeed Restaurant werkt nagenoeg gelijk als hun eigen smartphone of tablet.
   
 • Meer omzet met dezelfde hoeveelheid tafels. Met een echt cloud-gebaseerd kassasysteem heeft uw personeel altijd en overal de juiste informatie en is er meer tijd voor uw gasten.
   
 • Zorg voor korte wachttijden. Met een paar tikken op het scherm heeft uw personeel de benodigde handelingen in het afrekensysteem voltooid.
   
 • Een gemakkelijk kassasysteem voorkomt fouten. Uw keuken ontvangt van de bediening de juiste gangen en speciale wensen. Het afrekenen van de rekening gaat soepel en sle.

Meer informatie.

tafeloverzicht restaurant ipad kassa

Gereedschap voor overzicht

 • Uw personeel vergeet geen tafels. Met duidelijke kleuren worden de stadia van de tafels gecommuniceerd.
   
 • Houdt uw tafels in beweging. Lightspeed Restarant helpt uw medewerkers te zien welke tafel aandacht vereist.
   
 • Uw medewerker heeft met ons kassasysteem altijd de gewenste kennis bij de hand. Zo kan hij of zij ook de meest lastige vragen van uw gasten direct beantwoorden.
   
 • Vergeet geen producten af te rekenen. Splits tussendoor gemakkelijk producten uit de totaalrekening.

Meer informatie

 

 

demonstratie aanvragen restaurant kassa

Wij informeren u graag.
Maak een afspraak voor een demonstratie van ons kassasysteem.

 

 

 

 

Beheer uw Restaurant gemakkelijk in uw kassa

Manage uw organisatie

Met behulp van de statistieken van het Lightspeed Restaurant kassasysteem kunt u beslissingen nemen die met cijfers onderbouwd zijn. Zie in een oogopslag hoeveel producten er verkocht zijn en welke producten wel en niet verkopen. Zet de inkoop op scherp door de ingrediëntenfunctie te gaan gebruiken en de voorraad bij te gaan houden. Doe dit waar u het maar wilt. U hoeft alleen in te loggen op een website en alle informatie is voor u beschikbaar.

Het kassasysteem is ontwikkelt met de gedachte dat u alle onderdelen van het afrekensysteem zelf moet kunnen aanpassen. Komt u er zelf niet uit, dan pakt u de telefoon en stelt u de vraag of download de Nederlandse handleiding vanaf onze website.

integraties met restaurant iPad kassa

Gebruik uw data

Hoe langer u van het Lightspeed Restaurant-kassasysteem gebruikt maakt, hoe groter uw schat aan informatie wordt. Deel deze informatie met een grote verzameling aan softwaresystemen om deze data echt in te zetten. POSsystems is zelf ook leverancier van verschillende integraties. Zelf bieden wij koppelingen aan naar de TwinfieldNostradamus en Roomer aan. Ook hebben wij verschillende partners waar wij u mee in contact kunnen brengen, voor nog meer aanbod en mogelijkheden.

Bekijk alle integraties


 

 

Lightspeed Restaurant is een gecertificeerd betrouwbaar kassasysteem en daar zijn wij erg trots op.

 

 

 

proefaccount voor restaurant iPad horeca kassa

Wilt u het Lightspeed Restaurant zelf testen? Vraag een demonstratie-account aan.

 

 

 

 

restaurant ipad kassa werkt offline

 

Werk offline

Een afrekensysteem dat werkt in de cloud heeft als groot voordeel dat uw data altijd veilig staat. De apparatuur bij u op locatie bevatten geen gegevens. Om met uw kassa te blijven werken heeft u normaal een actieve internetverbinding nodig. Maar wat nou als er geen internet is? POSsystems heeft voor Lightspeed Restaurant een oplossing, een kleine, stille, lokale server. Op deze lokale server kan tot twee weken aan informatie uit de kassa opgeslagen worden. U kunt dus tot twee weken zonder internet doorwerken. Is uw internet wel actief, maar heel erg langzaam, omdat u op het strand of het buitengebied zit? Dan is deze lokale server ook een handig stuk gereedschap voor uw afrekensysteem. Ook bij traag internet blijft de kassasysteem altijd op maximale snelheid doorwerken.

 

Hebben we u kunnen overtuigen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan