Lightspeed Restaurant zal u helpen uw organisatie een boost te geven!

De 7 redenen waarom Lightspeed Restaurant horeca iPad-kassa van POSsystems voor elke type restaurant, bistro of lunchroom geschikt is. Wilt u nog meer redenen weten waarom onze software perfect past bij uw horecaorganisatie? Neem vrijblijvend met ons contact op. Wij vertellen u graag over onze producten en diensten.

 

probeer de restaurant kassa software

Wilt u de software zelf uitproberen? Vraag een demonstratie-account aan.

 

1. Tafelmanagement

Zie in één oogopslag in welk stadium een tafel is en welke tafel aandacht nodig heeft. Zo haalt u meer omzet uit dezelfde hoeveelheid tafels.

icoon restaurant ipad kassa tafelmanagement
icoon restaurant ipad kassa gangen aanpassen

2. Aanpassen van gangen

Pas met een simpele veeg de opbouw van de gangen aan. Vraag de volgende gang met één druk op knop uit. Bedien uw gast sneller en voorkom onnodige kilometers voor uw personeel.

3. Self Ordering

 

Laat uw gast eenvoudig zelf bestellingen doorgeven aan de bar en keuken. Dit is handig bij groepen die bijvoorbeeld bij u in een aparte ruimte komen vergaderen. U verlaagt de drempel van bestellen, u stoort de vergadering niet en u kunt u personeel efficiënter inzetten.

icoon self order restaurant ipad kassa
icoon restaurant afrekensysteem splitsen van de rekening

4. Gemakkelijk en snel splitsen van de rekening

Wilt er een groep per persoon of per specifiek product afrekenen? Met drie tikken op het scherm is het voor uw gast geregeld. Zo voorkomt u onnodig wachten bij de kassa.

5. Krachtige rapportages

 

Houdt grip op uw onderneming. Draai gemakkelijk een rapport uit en vergelijk deze met andere periodes. Ga diep de cijfers in en gebruik de geavanceerde rapportages en bepaal zelf hoe de rapporten uw informatie tonen. Dit kan zelfs tot aan ingrediëntniveau.

icoon restaurant ipad kassa krachtige rapportages
icoon horeca kassa lage kosten

6. Minimale kosten

Internet, een iPad, een printer en een kassalade is het enige dat u nodig heeft. Dure computers en andere IT-apparatuur heeft u niet nodig. De apparatuur neemt op de balie een minimale hoeveelheid ruimte in.

Meer informatie

7. Eenvoudig in gebruik

Binnen vijf minuten kan uw personeel voor u aan de gang. De ‘Restaurant’ software van POSsystems werkt nagenoeg hetzelfde als de smartphone in uw medewerker zijn of haar broekzak.

icoon horeca ipad kassa gemakkelijk in gebruik

Enkele referenties

referentie iPad horeca kassa restaurant hey pannenkoek Amersfoort Referentie iPad horeca afrekensoftware Mango Beachbar Zandvoort Referentie Restaurant iPad horeca kassa De 12 Balcken Texel

Hey! Pannenkoek in Amersfoort

Bij dit pannenkoekenrestaurant werken zij met een mix van vast geplaatste iPads en verschillende mobiele iPad mini’s. Zo kunnen zij zo effectief mogelijk werken en hoeft de gast zo kort mogelijk te wachten. De bonnen worden direct aan tafel ingevoerd en verzonden naar de keuken. De medewerker aan tafel heeft extra tijd voor het sfeer maken aan tafel, terwijl de gewenste gerechten bereid worden. Een runner brengt deze gerechten uiteindelijk naar de tafel.

Mango’s Beach Bar in Zandvoort

Dit strandpaviljoen heeft verschillende grote terrassen midden op het strand. Met een lokale server kunnen zij, ondanks hun trage internetverbinding, zonder problemen met de Restaurant afrekensoftware van POSsystems aan de gang. Zij werken bij Mango’s Beach Bar met een mix van vast geplaatste iPads en mobiele toestellen in de vorm van iPods en iPad mini’s. Zo is de bediening altijd aanwezig op de terrassen en kunnen zij actief blijven verkopen.

Taveerne De 12 Balcken op Texel

In dit biercafé/restaurant op Texel maken zij met Restaurant van POSsystems gebruik van een mix aan vast geplaatste iPads en verschillende mobiele toestellen in de vorm van iPad mini’s. Zij hebben twee verschillende keukens en de verschillende keukengerechten hebben wij voor hen uitgesplitst. Via de kassasoftware kunnen zij een spiekbrief opvragen, zodat ook het tijdelijke personeel zelfstandig goede productinformatie kan geven op het gebied van smaak, allergie en combinaties.

Bekijk meer referenties Bekijk meer referenties Bekijk meer referenties

 

 

vraag een demonstratie aan

Hebben wij u overtuigd? Vraag een demonstratie aan. Wij informeren u graag.

 

 

Integraties

Een integratie automatiseert simpele taken, zoals het dagelijks overnemen van gegevens. Zo houdt u meer tijd over voor andere dingen. De integratie met Twinfield, Nostradamus en Exact Online zijn een kleine selectie aan integraties voor de Lightspeed Restaurant afrekensoftware voor restaurants, bistro’s en lunchroom. Een integratie zorgt ervoor dat de informatie die u met de kassa verzamelt nog beter tot zijn recht komt. U kunt efficiënter en effectiever uw horecazaak aansturen en versterken.

Bekijk alle integraties

 

Restaurant kassa integratie Twinfield Restaurant kassa integratie Nostradamus Restaurant kassa integratie met Exact Online

Twinfield

Al uw betalingen en omzetten worden automatisch elke 24-uur vanuit de Restaurant kassa uw boekhouding bij Twinfield in gelezen. Splits de omzetten uit op de categorieën van uw kassa en boek per betalingswijze naar verschillende grootboekrekeningen in uw Twinfield boekhouding.

Nostradamus

Zie de actuele verkopen vanuit de Restaurant kassa direct op uw smartphone. Bekijk of uw omzet van de dag in de lijn ligt van de verwachtingen en stuur gemakkelijk bij wanneer nodig. Synchroniseer de geklokte uren vanuit de kassa naar Nostradamus en laat in de analyse de personeelskosten meetellen.

Exact Online

Al uw betalingen en omzetten worden met één druk op de knop vanuit de Restaurant kassa van POSsystems uw boekhouding bij Exact Online ingelezen.

Meer informatie Meer informatie  Meer informatie

 

Hebben we u kunnen overtuigen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan