Lightspeed Restaurant zal u helpen uw horecabedrijf een boost te geven!

7 redenen waarom ons afrekensysteem uw café of bar kan helpen. Uw gast zo snel en gemakkelijk bedienen, dat is de sleutel. De kassa moet u helpen in het organiseren en managen van uw organisatie. Laat ons u helpen en neem contact met ons op. Wij vertellen u graag over de manier waarop wij u kunnen assisteren.

 

probeer de restaurant iPad kassa software van POSsystems

Maak een testvlucht. Vraag een demonstratie-account aan.

 

1. Handige integraties

Koppel de Lightspeed Restaurant kassa aan een verzameling aan andere softwarepakketten, zoals Twinfield, Exact Online (boekhouding), Nostradamus (personeel- en keukenplanning), Roomer (PMS-software), online-bestelsoftware (Zuppler) en nog vele andere.

Meer informatie

integratie restaurant horeca iPad kassa
hoge snelheid restaurant iPad horeca kassa

2. Snelheid

Met een paar tikken op het scherm van de iPad plaatst uw medewerker een bestelling en wordt er afgerekend. Koppel uw pin-apparaat en verminder de handelingen voor uw medewerker en voorkom fouten.

3. Tab op naam

Heeft u vaste gasten en mogen zij gedurende de avond op naam bestellen? Maak met een paar tikken een tab voor uw gast aan. De kassa onthoudt alle producten en voorkomt het wegwaaien en kwijtraken van papiertjes. 

restaurant iPad kassa rekening op naam
Restaurant afrekensysteem splitsen van de rekening

4. Eenvoudig splitsen van de rekening

Wilt er een groep na hun bezoek per persoon of per specifiek product afrekenen? Met drie tikken op het scherm is het voor uw gast geregeld. Zo kan uw medewerker uw gasten sneller helpen.

5. Uitgebreide rapportages

Zie wat er in uw onderneming gebeurt. Draai eenvoudig een rapport uit en vergelijk deze met bijvoorbeeld vorige week. Ga diep de cijfers in en gebruik de geavanceerde rapportages of integreer uw kassa met bijvoorbeeld Nostradamus of L1nda.

Restaurant iPad kassa rapportages
Horeca kassa met lage kosten

6. Minimale kosten

Een internetaansluiting, een iPad, een printer en een kassalade is het enige dat nodig is. Dure en grote computers heeft u niet nodig, uw afschrijving op de kassa is hierdoor minimaal. De iPad neemt een minimale hoeveelheid ruimte op de balie in. Hang alles aan de muur of verwerk alles in uw barmeubel.

Meer informatie

7. Eenvoudige bediening

Binnen enkele minuten kunnen uw medewerkers voor u aan de gang. De ‘Restaurant’ kassasoftware van POSsystems werkt namelijk nagenoeg gelijk als de smartphone in hun broekzak.

icoon horeca ipad kassa gemakkelijk in gebruik

Enkele referenties

Flater in Ommen Restaurant iPad kassasysteem Bar Mick in Amsterdam iPad Restaurant kassa dorpscafe maert in arcen restaurant ipad kassa

Flater in Ommen

Dit eetcafé in Ommen maakt gebruik van onze Restaurant kassa. Ook hebben wij hier het draadloze netwerk aangelegd. Bij het café hebben zij een groot terras. Hierom hebben zij gekozen om te werken met een mix van vaste en mobiele iPads.

Bar Mick in Amsterdam

Bij dit café in Amsterdam maken zij al geruime tijd gebruik van het Restaurant iPad-kassasysteem. Zij werken in hun bar met een mix van vast geplaatste iPads en een stel mobiele iPad mini’s. Zij kunnen zij zowel binnen als op het terras effectief werken.

Café De Maert in Arcen

Dit dorpscafé in Arcen gebruikt ons Restaurant afrekensoftware op een vast geplaatste iPad. Zij hebben een grote basis aan vaste gasten, welke op rekening mogen consumeren. Om dit goed te managen maakt Café De Maert gebruik van de tab functie in de kassa. Hierdoor hebben zij geen problemen met het onthouden en registreren van de rekening en kunnen zij wanneer nodig de gehele bestelhistorie aan hun gast tonen.

Bekijk meer referenties Bekijk meer referenties Bekijk meer referenties

 

 

vraag een demonstratie aan

Hebben wij u overtuigd? Vraag een demonstratie aan. Wij informeren u graag.

 

 

Integraties

Een integratie vermakkelijkt simpele taken, zoals het dagelijks overnemen van gegevens. Zo kunt u zich focussen op dingen die de aandacht nodig hebben. De integratie met Twinfield, Nostradamus en Exact Online zijn een kleine selectie aan integraties voor de Lightspeed Restaurant afrekensoftware voor café en bar. Een integratie zorgt ervoor dat de informatie die u met onze afrekensoftware verzamelt nog beter kunt inzetten. U kunt efficiënter en effectiever uw horecabedrijf aansturen en versterken.

Bekijk alle onze integraties

 

Restaurant kassa integratie Twinfield Restaurant kassa integratie Nostradamus Restaurant kassa integratie met Exact Online

Twinfield

Al uw betalingen en omzetten worden automatisch elke 24-uur vanuit de Lightspeed Restaurant afrekensoftware Twinfield in gelezen. Splits de omzetten uit op de categorieën van uw kassa en boek per betalingswijze naar verschillende grootboekrekeningen in uw Twinfield boekhouding.

Nostradamus

Laat uw personeel in- en uitklokken via de kassa. Zie de actuele sales vanuit de Restaurant kassa direct op uw smartphone via de applicatie van Nostradamus. Bekijk of de verkopen van de dag in de lijn ligt van de verwachtingen en stuur gemakkelijk bij wanneer nodig. Synchroniseer de geklokte uren vanuit de kassa naar Nostradamus en laat in de analyse de personeelskosten meetellen.

Exact Online

Al uw betalingen en omzetten worden automatisch vanuit de Restaurant kassa van POSsystems uw boekhouding bij Exact Online ingelezen. U hoeft zelf niets te doen.

Meer informatie Meer informatie Meer informatie

 

Hebben we u kunnen overtuigen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan