Koppeling Kassatellen

Voordelen Kassatellen

  • Online kasboek voor de horeca, veilig in de cloud

  • Koppelt direct met boekhoudpakketten; Exact Online, Twinfield en Yuki

  • Verschillende gebruikers met bijbehorende rechten. Samen en online in één kasboek werken.

  • Bespaar tot 1,5 uur per dag op administratief werk

  • Samenwerken in het kasboek, maak verschillende gebruikers aan met verschillende rechten

Kassatellen informatie

Bespaar tijd en geld door administratieve handelingen te automatiseren zoals het bijhouden van je kasboek en het door communiceren naar je accountant. Door te werken met Kassatellen.nl zijn je cijfers altijd up-to-date waardoor je belangrijke beslissingen kunt nemen op keiharde cijfers.

Het online bijhouden van het kasboek is niet alleen handig, maar ook nog eens wettelijk verplicht met een bewaringsplicht van zeven(!) jaar. Bij kassatellen slaan wij deze gegevens veilig op en bewaren deze in de cloud. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over het verliezen van je kasboek.

Werk samen in het kasboek
Medewerkers hebben beperkte rechten zodat ze geen inzage hebben in de gehele financiële situatie en dagen nooit definitief op kunnen slaan. Zodra een telling als concept is opgeslagen door een van je medewerkers krijg je een push melding op je mobiel zodat je de telling op afstand kunt bevestigen.

Laadt de omzet per dag in vanuit Lightspeed per omzetcategorie
Tel de kas en vul het bedrag op de pinbon in. That’s it! Je kasboek is volledig ingevuld en doorgeschoten naar je administratie. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Vraag GRATIS advies aan één van de POSsystems specialisten

CONTACT OPNEMEN MET SPECIALIST