Het kassasysteem op de iPad

Ontdek Lightspeed Restaurant, het eenvoudige en krachtige afrekensysteem op de iPad.

 

Algemene informatie    Kassa app     Aansturing

 

 

Restaurant iPad kassa orderview

Werk efficiënt en flexibel

Met Lightspeed Restaurant op de iPad kan uw medewerker uw gast overal bedienen. Aan tafel, de bar of direct op het terras. Dat is het voordeel van draadloos werken! Het maakt niet uit of het gaat om het opnemen van bestellingen of het betalen van de rekening.

tafeloverzicht restaurant ipad kassa

Informeer uw personeel

Voorkom fouten bij het aanslaan van gerechten en wees uw gast snel tot dienst. Het Lightspeed Restaurant kassasysteem op de iPad werkt met een plattegrond. Deze kunt u zo gedetailleerd maken, zoals u dat wilt. Nieuwe medewerkers kunnen zo extra snel voor u aan de gang.

Haal met ons afrekensysteem meer omzet uit dezelfde hoeveelheid tafels. Met kleuren en symbolen heeft uw personeel en de aansturende overzicht, ook op de drukste momenten. Zie op de iPad eenvoudig welke tafel al even geen bestelling geplaatst heeft of welke graag wilt afrekenen.

 

 

demonstratie aanvragen restaurant kassa

Wij informeren u graag.
Maak een afspraak voor een demonstratie van ons kassasysteem.

 

 

 

Restaurant kassasysteem keuken icoon

Uitstekende communicatie met de keuken.

In onze horecakassa aangeslagen gerechten worden automatisch in de juiste gang geplaatst. Heeft uw gast de wens om een voorgerecht als hoofdgerecht te krijgen. Met niets meer dan een veeg past uw medewerker dit aan, net zoals op uw eigen smartphone of tablet. Bedien uw gast snel en correct. Heeft uw gast een allergie of een bijzonder wens? Uw medewerker geeft dit met een simpele tik op het scherm door aan de keuken.

 

 

"Vanaf de eerste week van gebruik zien wij een hogere omzet per gast."
Maud van HEY Pannenkoek! uit Amersfoort

 

 

 

Snelheid bij Restaurant iPad afrekensysteem

Snelheid is belangrijk.

Uw personeel heeft in uw restaurant meer tijd voor uw gast met zo min mogelijk handelingen in uw kassasysteem. Grote bestellingen opnemen kan zonder problemen door de handige short cut balk. Handelingen die uw personeel niet zelf mag uitvoeren kan gemakkelijk eenmalig door de aansturende mogelijk gemaakt worden. Uw manager toets in de kassa zijn 4-cijferige code in en uw medewerker kan door.

 

 

 

proefaccount voor restaurant iPad horeca kassa

Wilt u Lightspeed Restaurant zelf testen? Vraag een demonstratie-account aan.

 

 

Restaurant kassasysteem afrekenen icoon

 

Foutloos en snel afrekenen.

Rekening voor uw gasten splitsten is zeer eenvoudig in ons iPad-kassasysteem. Met enkele tikken splitst u de rekening in gelijke delen of betaalt de gast enkel die ene cola en dat specifieke gerecht.

Het afrekenen kan foutloos en extra rap, wanneer het afrekensysteem direct met uw pin-apparaat communiceert. Uw medewerker drukt in het kassasysteem op de knop ‘pin’ en uw pin-apparaat ontvangt direct het juiste bedrag en is klaar voor de bankpas. Vraag ons naar de geschikte pin-apparatuur.

icoon Restaurant self order

Self-order

Gasten bestellen sneller en meer, wanneer zij zelf een order kunnen plaatsen. U bespaart op bedrijfskosten en uw gast wordt sneller geholpen. U heeft niet altijd extra personeel nodig om goede service te verlenen. De self-order module is gemakkelijk met uw kassasysteem te integreren.

 

 

 

referenties Restaurant iPad kassa

Al meer dan 500 horeca-bedrijven in kozen voor Lightspeed Restaurant als afrekensysteem.
Bekijk onze referenties. 

Hebben we u kunnen overtuigen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan