Koppeling Horeko

Horeco POSsystems

Voordelen Horeko

  • Meer structuur & rendement in de keuken

  • Grip op jouw roosters en personeelskosten

  • Directe communicatie naar jouw gasten

Horeko informatie

Horeko Hospitality
Horeko Hospitality is een allesomvattend systeem voor de keuken en neemt veel werk uit handen. Het berekenen van de kostprijs wordt met behulp van Horeko erg eenvoudig en de communicatie onderling verloopt efficiënter.

Receptuurbeheer
Met Horeko Hospitality staan alle recepten met de allergenen informatie op één centrale plek. De hoeveelheid van een recept kan gemakkelijk worden aangepast en de houdbaarheidsdatum wordt automatisch berekend en gemakkelijk geprint met de aangesloten labelprinter.

Kostprijsberekening en margebewaking
Door koppelingen met diverse leveranciers worden de prijzen van je ingrediënten automatisch geüpdatet. Wanneer de prijs verandert, zal dit automatisch worden doorberekend in de calculatie van gerechten.
Wanneer een marge teveel afwijkt, kan je direct actie ondernemen. Daarbij heb je altijd inzicht in de financiële prestaties van je gerechten door de koppeling met het kassasysteem. Je kan direct zien welke gerechten de ‘hardlopers’ zijn en welke ‘de verliezers’.

(HACCP) Takenlijst
In Horeko Hospitality vind je een duidelijk overzicht van alle (HACCP) taken. Dit overzicht is voor iedereen toegankelijk en kan volledig naar wens worden ingericht. Het is direct inzichtelijk wie, wanneer, welke taak moet oppakken en moet afvinken.

Horeko Planning
Horeko Planning is het systeem om eenvoudig roosters te maken en de gewerkte uren automatisch te registreren.

Personeelsplanning
Horeko Planning helpt je om eenvoudig roosters te maken en direct inzicht te krijgen in de personeelskosten. Ook worden gewerkte uren automatisch geregistreerd en beheer je eenvoudig de personeelsgegevens van al je medewerkers. De gratis mobiele app zorgt voor efficiënte communicatie en biedt veel handige functies voor medewerkers.

Vraag GRATIS advies aan één van de POSsystems specialisten

CONTACT OPNEMEN MET SPECIALIST