23 jaar ervaring

Al meer dan 23 jaar heeft POSsystems ervaring in de wereld van het afrekenen. Onze focus ligt op de kassa en automatisering in de horeca. Vanuit ons centraal gelegen kantoor bedienen wij onze klanten door heel Nederland. Wij bieden advies, installatie en ondersteuning op alle kassasystemen die wij verkopen, zoals de iPad kassa Lightspeed Restaurant en het VDS-afrekensysteem.

Sinds 2013 bieden wij het afrekensysteem Lightspeed Restaurant aan. Deze kassa werkt geheel in de cloud, is uiterst gemakkelijk in gebruik en werkt op een iPad. U heeft geen kostbare hardware nodig en door het gemakkelijke updaten via de AppStore op de iPad blijft uw software ook nog eens heel gemakkelijk up-to-date. Wij plaatsen en ondersteunen dit afrekensysteem door heel Nederland. Heeft u interesse? Bekijk de kassa en vraag nu een demonstratie-account aan.
Naast de Lightspeed Restaurant iPad-kassa bieden wij ook het VDS-afrekensysteem aan. Dit kassasysteem werkt lokaal, op Windows en is compatibel met de Gizmo-handterminals.

Bent u op zoek naar bonrollen voor in uw thermische printer of een printlint voor in uw keukenprinter? Mail of bel ons en in de meeste gevallen heeft u de spullen de volgende dag op locatie. Zoekt u een extra iPad voor uw kassa? Bestel hem bij ons en wij programmeren deze voor. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw WiFi-wachtwoord in te vullen.

Wij helpen en adviseren u graag. Een prettig samenwerkingsverband is ons doel. Neem gerust contact met ons op. Wij zullen u zo goed mogelijk proberen te adviseren.

Vraag GRATIS advies aan één van de POSsystems specialisten

CONTACT OPNEMEN MET SPECIALIST