Horeca Bestelzuil voor Restaurants

Home/Horeca Bestelzuil voor Restaurants

Snellere service met een bestelzuil

Laat klanten zelf hun bestellingen plaatsen, bespaar tijd en optimaliseer je personeelskosten.

Neem contact op

Bestelzuil voor quick service restaurants

Verhoog de gemiddelde orderwaarde
Klanten bestellen meer wanneer ze dit zelf kunnen doen en je personeel heeft ook meer tijd om zich te focussen op het upsellen van eten en drinken aan gasten. Win-win. Optimaliseer het aantal medewerkers per shift om nog efficiënter te worden.

Verbeter de gastervaring
Terwijl je gasten hun eigen bestelling plaatsen, kunnen je medewerkers zich concentreren op het bieden van uitstekende service. Bijvoorbeeld door meer informatie te bieden aan de gasten, meer upsells doen en een aangenamere gastervaring creëren.

De voordelen van een bestelzuil

  • ✓ Stroomlijnen van het bestelproces
  • ✓ Bestellingen direct naar de keuken
  • ✓ Efficiënter werken
  • ✓ Laat klanten direct afrekenen

In samenwerking met

 

Hogere omzet voor uw restaurant door bestelzuilen

Het werken met een bestelzuil in uw restaurant zorgt voor vele voordelen. Zo zal er een stuk minder miscommunicatie tussen de gasten, bestelbalie, en keuken zijn. Dit zorgt ervoor dat er minder bestellingen verkeerd bereid worden en er dus minder derving is. Omdat de bestelzuil als een betrouwbare werknemer functioneert hoeft u ook minder personeel in te zetten, wat nog meer menselijke fouten elimineert.

Daarnaast bestellen gasten vaak meer bij een bestelzuil dan bij een werknemer aan de balie, en gaat het bestellen ook nog eens sneller. Dit alles zorgt ervoor dat een bestelzuil uw inkomsten en omzet kan verhogen.