De horecasector is één van de meest competitieve sectoren. Er openen dagelijks nieuwe zaken, dus het is essentieel dat jouw bedrijf beschikt over de tools waarmee je jezelf kunt onderscheiden van anderen. Technologie speelt een steeds grotere rol, voornamelijk op het gebied van kassasystemen. Deze worden steeds beter, maar waar moet je eigenlijk op letten bij het aanschaffen van een horeca kassasysteem? Er zijn verschillende vragen die je jezelf moet stellen:

  • Wat moet mijn kassasysteem kunnen?
  • Hoe verbetert het kassasysteem de klantervaring?
  • Kan het kassasysteem meegroeien met mijn bedrijf?
  • Verzamelt het kassasysteem relevante data voor analyse?
  • Kan het systeem me helpen met efficiënter werken?

Dankzij het enorme aanbod aan kassasystemen is het misschien moeilijk om door het bos nog de bomen te zien. Onderstaande checklist maakt je zoektocht een stuk eenvoudiger!